Culinaire arganolie 100 ml

411
€12,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Culinaire arganolie is een van de gezondste, meest voedzame oliesoorten die er is.

Moroccan Spicy Secrets biedt 100% pure arganolie aan die koud geperst wordt van de vruchten van de arganbomen in Agadir. Deze bijzondere olie bevat van nature veel nuttige stoffen waaronder anti-oxidanten en essentiële vetzuren die van belang zijn voor de ondersteuning van een gezond lichaam. Culinaire arganolie kan hart- en vaatziekten helpen voorkomen, kans op diabetes verminderen en de cholesterol aanzienlijk verlagen. Deze wonderolie biedt nog tal van voordelen en wordt daarom niet voor niets het vloeibare goud genoemd!

Moroccan Spicy Secrets biedt 100% pure arganolie aan die eerlijk en met zorg geproduceerd wordt door een kleine, kwaliteitsvolle boer in Agadir. Voor de productie worden de arganvruchten eerst geroosterd waardoor de olie een typische nootachtige smaak krijgt. Heerlijk als dressing voor salades, maar ook om pasta, rijst, couscous of menig gerecht naar een hoger niveau te tillen.

Gebruik arganolie niet om in te bakken, want bij verhitting gaan vele vitamines en mineralen verloren. Gebruik arganolie dus eerder na de bereiding als smaakmaker voor uw gerecht.

Onze olie is gluten- en lactosevrij en gecertificeerd door de internationale organisaties ECOCERT en USDA.                       Het is normaal dat er onderaan in de fles bezinksel zichtbaar is.

Bewaar dit product voor later