Over ons

Een passie voor lekker eten… maar geen tijd om uitgebreid te koken? Story of our life!

Lekker & snel

Als jonge dertigers die een fulltime job, een gezin, een sociaal netwerk en zoveel meer combineren, vinden we niet altijd tijd om uren in de keuken te staan. Daarom zochten we een manier om snel en lekker te koken.

Onze zoektocht bracht ons al vlug naar oma’s keuken, waar iedere dag heerlijke traditionele Marokkaanse gerechten staan te pruttelen. Toen de aroma’s van de kruiden onze neuzen prikkelden, kwamen we op het idee om kant-en-klare kruidenmixen samen te stellen. Zo zouden we met een handomdraai onze favoriete smaken kunnen voortbrengen.

Met oma’s hulp gingen we aan de slag en al doende werd, naast onze eetlust, ook onze ondernemingszin aangewakkerd. Want waarom zouden we enkel ons leven vergemakkelijken als we ook anderen van dienst kunnen zijn? Zo werd Moroccan Spicy Secrets geboren.

Puur & gezond

Al de producten in onze webshop zijn een weerspiegeling van de dingen die wij belangrijk vinden in onze keuken en op onze eettafel. We willen niet enkel dat ons maaltijden smakelijk zijn, maar ook gezond. Daarom gingen we op zoek naar pure kruiden, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen, die vanuit hun vaste vorm vers gemalen worden. En omdat we al eens graag experimenteren en gerechten creëren naar onze eigen smaak, bieden we ook losse kruiden aan. Daarnaast vind je ook zuivere argan- en olijfolie, saffraan en andere must-haves.

Breed assortiment aan thee

Uiteraard hoort daar ook Marokkaanse muntthee bij! Een absolute klassieker en onze favoriet, maar we wisselen toch graag eens af. Jij ook? Dan kan je kiezen uit een resem aan organische theeën, gaande van groene, zwarte en witte thee over vruchten- en kruidentheeën tot Oolong thee. Zalig zonder dat je er suiker aan hoeft toe te voegen.

Gastvrij & gezellig

De zoetigheid, vinden wij, komt van samen met familie of vrienden te genieten van al dat lekkers. Wil je net als ons uitpakken met een mooie theepot, infuser of traditionele tagine? Dat kan! Want we bieden ook verschillende accessoires aan. Zo zet je de puntjes op de i van gezelligheid. Die gezelligheid bieden we ook aan in de vorm van geschenkdozen. Je hebt de keuze tussen reeds samengestelde dozen of om zelf een doos samen te stellen naar wens en budget.

Laagdrempelig, transparant & eerlijk

We staan erop dat niet enkel onze producten maar ook onze klantenservice van topkwaliteit is. Zo zijn we 7/7 bereikbaar voor je, via verschillende kanalen (mail, website, sociale media) en buiten de kantooruren. Bovendien garanderen we eerlijkheid en transparantie in al onze communicatie. We hechten enorm veel belang aan het vertrouwen en de feedback die we krijgen van onze klanten en gaan hier steeds met de grootste zorg mee om.

Jong & groeiend

Toen we vanuit onze woning in Antwerpen onze webshop lanceerden, konden we nog niet inschatten hoe groot het succes van Moroccan Spicy Secrets zou worden. Inmiddels bedienen we onze kruiden- & theeënliefhebbers vanuit een groot magazijn.

Dankzij onze trouwe en nieuwe klanten zijn we in staat om verder te groeien en uit te breiden. Daarom plannen we in de toekomst een fysieke winkel te openen, om jullie nog beter tot dienst te kunnen zijn.


Contacteer ons

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waar wij voor gaan.

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om al uw vragen te beantwoorden.