Moroccan Spicy Secrets
Your new favorite spices and tea shop!
Nu winkelen!

Mortel en vijzel van Himalayazout

399
€19,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Met deze eyecatcher in de keuken, kunnen niet alleen maar kruiden worden fijngestampt, maar kan hier ook nog eens een unieke, gezonde toets van het Himalayazout aan worden toegevoegd.

De vijzel en mortel zijn volledig vervaardigd uit Himalayazout. Het zout zit boordevol mineralen en is daarmee ook een goede plaatsvervanger voor het gekende keukenzout.

Voeg wat specerijen in de vijzel, stamp deze fijn en geef meteen een heerlijke smaak aan de fijngemaalde kruiden.

De mortel en vijzel kunnen maar liefst twee jaar meegaan waarna de overblijvende stukken van het himalayzout gerecupereerd kunnen worden voor andere doeleinden.

Onderhoud

  • Was de vijzel alleen met warm water. Gebruik geen afwasmiddel om geen zeepsmaak achter te laten.
Bewaar dit product voor later

Wat klanten zeggen

“Ik ben enorm blij met mijn geschenkdoos van Moroccan Spicy secrets. Zowel de prachtige verpakking als de heerlijke kruiden zorgden ervoor dat al mijn zintuigen werden verwend. Een echte aanrader om zelf mee aan de slag te gaan of iemand anders mee te verrassen.”

“Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij Moroccan Spicy Secrets. Zeer lekkere thee met een intense smaak. Een ruim assortiment en prima service. Er is geen betere manier om de donkere en koude winterdagen door te komen dan met de thee van Moroccan Spicy!”

“Er zijn een aantal zaken die altijd geassocieerd worden met thee en dat is rust, pauze, knusheid enz… thee van moroccan spicy secrets is alvast alle comfort in een kopje.
TIP: Vooral ook leuk om te schenken aan je dierbaren.
Ik ben fan.”

Ben jij op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen?

Gratis verzending

Vanaf €50

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie