Moroccan Spicy Secrets
Your new favorite spices and tea shop!
Nu winkelen!

Gevulde thee voorraadpot

Art.nr. 331
€22,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Kwaliteitsvolle, losse thee in een handige glazen theepot om heerlijk te genieten van jouw favoriete theesmaakje. De glazen pot is gevuld met 250 g thee en kan overal neergezet worden om anderen en jezelf makkelijk van thee te voorzien.

Ben je er nog niet helemaal uit met welke losse thee je de glazen theepot wilt vullen? Neem dan een kijkje onder de rubriek “organische thee”. Geef bij opmerkingen vervolgens de gewenste smaak weer.

Productspecificaties

  • Glazen voorraadpot
  • 250 g thee naar keuze
Bewaar dit product voor later

Wat klanten zeggen

“Ik ben enorm blij met mijn geschenkdoos van Moroccan Spicy secrets. Zowel de prachtige verpakking als de heerlijke kruiden zorgden ervoor dat al mijn zintuigen werden verwend. Een echte aanrader om zelf mee aan de slag te gaan of iemand anders mee te verrassen.”

“Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij Moroccan Spicy Secrets. Zeer lekkere thee met een intense smaak. Een ruim assortiment en prima service. Er is geen betere manier om de donkere en koude winterdagen door te komen dan met de thee van Moroccan Spicy!”

“Er zijn een aantal zaken die altijd geassocieerd worden met thee en dat is rust, pauze, knusheid enz… thee van moroccan spicy secrets is alvast alle comfort in een kopje.
TIP: Vooral ook leuk om te schenken aan je dierbaren.
Ik ben fan.”

Ben jij op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen?

Gratis verzending

Vanaf €50

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie