Moroccan Spicy Secrets
Your new favorite spices and tea shop!
Nu winkelen!

Biologische tijmhoning 250g

417
€14,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Dit vloeibare goud wordt wordt niet alleen gewaardeerd om zijn verrassende smaak, maar ook om zijn resem aan gezondheidsvoordelen. Voor deze kwalitatieve, Marokkaanse tijmhoning verzamelen bijen nectar van de witte of roze bloemen van tijm. Tijm is een kruid die veel gebruikt wordt als smaakmaker in de keuken. De bloeiperiode is kort, van half juni tot half juli. Dit is ook de periode waarin de bijen aan de slag kunnen om deze heerlijke honing tot stand te brengen. De bijen worden aangetrokken door de geur van tijm en verzamelen het stuifmeel ervan wat de bijzondere tijmsmaak geeft aan de honing.

Gezondheidsvoordelen

De tijmhoning heeft een rustgevend effect op de luchtwegen en biedt dan ook de nodige verzachting bij verkoudheden en keelpijn. Verder kan de tijmhoning ook worden gebruikt ter preventie van infectieziekten en aandoeningen van de spijsvertering. Bovenal is het ook een heerlijke lekkernij!

Gebruik

De tijmhoning is lekker bij een stukje kaas, in een kopje thee, op pannenkoeken, baghrir, msemen, in yoghurt. Ook lekker als marinade bij gerechten!

Smaak en textuur

De tijmhoning is kruidig van smaak en zeer aromatisch. De tijmhoning wordt gekenmerkt door een donkere kleur en dik vloeibare structuur.

Houdbaarheid

De honing kan het best binnen de 2 jaar geconsumeerd worden, nadien kan de smaak verzwakken.

Bewaar dit product voor later

Ben jij op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen?

Gratis verzending

Vanaf €50

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie