Moroccan Spicy Secrets
Your new favorite spices and tea shop!
Nu winkelen!

Saffraan 1 gram

405
€9,95
Op voorraad
1
Productgegevens

In ons assortiment bieden we het juweel der juwelen aan met name het Neginsaffraan. Deze exclusieve, met zorg uitgekozen saffraandraadjes zijn lang, dik en rood van kleur. De draden vinden hun oorsprong in Iran waar ze eerlijk en met zorg geteeld worden. Tover met een beetje saffraan een vleugje kleur, een heerlijke geur en een wonderbaarlijke smaak aan gerechten.

Saffraan is voornamelijk gekend om de smaak, geur en kleur die het geeft aan zowel zoete als hartige gerechten.

Als de duurste specerij ter wereld wordt saffraan ook wel het 'rode goud' genoemd. Dit komt omdat saffraan handmatig geplukt wordt van de drie stampers van de saffraankrokus. Een bloem die slechts een week per jaar bloeit en waarbij er voor 1 gram saffraan, meer dan 150 bloemen nodig zijn.

De smaak van saffraan kan omschreven worden als aards met een bitter accent. Omwille van het intens karakter van deze specerij, volstaat een draadje of twee om gerechten mooi rood te kleuren en een intens warme smaak te geven.

Naast de heerlijke aroma’s die deze specerij vrijgeeft, heeft het ook geneeskrachtige eigenschappen. Zo heeft saffraan een pijnstillend vermogen op tal van aandoeningen, zou het depressies kunnen verlichten en de immuniteit stimuleren. Kortom een specerij met een hele waaier aan voordelen.

Verder wordt het rode goud aangeboden in verschillende prijsklassen afhankelijk van de afkomst en kwaliteit. Voor ons assortiment kozen we voor Neginsaffraan. Dit is één van de meest kostbare saffraan ter wereld gezien de uitstekende kwaliteit en smaak. De saffraandraadjes zijn lang, dik en rood en vinden hun oorsprong in Iran. Het land bij uitstek met meer dan 90% van de wereldproductie.

Door een directe samenwerking met onze boeren kunnen we eerlijk geteelde saffraan van de hoogste kwaliteit garanderen. Een waar genot voor de smaakpapillen!

Bewaar dit product voor later

Wat klanten zeggen

“Ik ben enorm blij met mijn geschenkdoos van Moroccan Spicy secrets. Zowel de prachtige verpakking als de heerlijke kruiden zorgden ervoor dat al mijn zintuigen werden verwend. Een echte aanrader om zelf mee aan de slag te gaan of iemand anders mee te verrassen.”

“Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij Moroccan Spicy Secrets. Zeer lekkere thee met een intense smaak. Een ruim assortiment en prima service. Er is geen betere manier om de donkere en koude winterdagen door te komen dan met de thee van Moroccan Spicy!”

“Er zijn een aantal zaken die altijd geassocieerd worden met thee en dat is rust, pauze, knusheid enz… thee van moroccan spicy secrets is alvast alle comfort in een kopje.
TIP: Vooral ook leuk om te schenken aan je dierbaren.
Ik ben fan.”

Ben jij op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen?

Gratis verzending

Vanaf €50

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie