Moroccan Spicy Secrets
Your new favorite spices and tea shop!
Nu winkelen!

Heermoes thee

Art.nr. 288
€4,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Deze gezonde thee heeft een verfrissende smaak en staat bekend om de vele gezondheidsvoordelen. Zo herstelt, versterkt en versoepelt heermoes het skelet, kraakbeen, pezen, gewrichtsbanden, de huid, haar en nagels. Het remt het verouderingsproces af in de elastische weefsels en kan de pijn verminderen bij reuma, jicht, artrose, artritis en zenuwpijnen. Ook helpt heermoes bij blaas- en nieraandoeningen, zoals blaasontsteking en vochtophopingen. Kortom, een kruid met een versterkende functie voor de mens.

Bewaar dit product voor later

Wat klanten zeggen

“Ik ben enorm blij met mijn geschenkdoos van Moroccan Spicy secrets. Zowel de prachtige verpakking als de heerlijke kruiden zorgden ervoor dat al mijn zintuigen werden verwend. Een echte aanrader om zelf mee aan de slag te gaan of iemand anders mee te verrassen.”

“Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij Moroccan Spicy Secrets. Zeer lekkere thee met een intense smaak. Een ruim assortiment en prima service. Er is geen betere manier om de donkere en koude winterdagen door te komen dan met de thee van Moroccan Spicy!”

“Er zijn een aantal zaken die altijd geassocieerd worden met thee en dat is rust, pauze, knusheid enz… thee van moroccan spicy secrets is alvast alle comfort in een kopje.
TIP: Vooral ook leuk om te schenken aan je dierbaren.
Ik ben fan.”

Ben jij op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen?

Gratis verzending

Vanaf €50

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie