Moroccan Spicy Secrets
Your new favorite spices and tea shop!
Nu winkelen!

Culinaire arganolie 100 ml

Art.nr. 411
€12,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Culinaire arganolie is een van de gezondste, meest voedzame oliesoorten die er is.

Moroccan Spicy Secrets biedt 100% pure arganolie aan die koud geperst wordt van de vruchten van de arganbomen in Agadir. Deze bijzondere olie bevat van nature veel nuttige stoffen waaronder anti-oxidanten en essentiële vetzuren die van belang zijn voor de ondersteuning van een gezond lichaam. Culinaire arganolie kan hart- en vaatziekten helpen voorkomen, kans op diabetes verminderen en de cholesterol aanzienlijk verlagen. Deze wonderolie biedt nog tal van voordelen en wordt daarom niet voor niets het vloeibare goud genoemd!

Moroccan Spicy Secrets biedt 100% pure arganolie aan die eerlijk en met zorg geproduceerd wordt door een kleine, kwaliteitsvolle boer in Agadir. Voor de productie worden de arganvruchten eerst geroosterd waardoor de olie een typische nootachtige smaak krijgt. Heerlijk als dressing voor salades, maar ook om pasta, rijst, couscous of menig gerecht naar een hoger niveau te tillen.

Gebruik arganolie niet om in te bakken, want bij verhitting gaan vele vitamines en mineralen verloren. Gebruik arganolie dus eerder na de bereiding als smaakmaker voor uw gerecht.

Onze olie is gluten- en lactosevrij en gecertificeerd door de internationale organisaties ECOCERT en USDA.                       Het is normaal dat er onderaan in de fles bezinksel zichtbaar is.

Bewaar dit product voor later

Wat klanten zeggen

“Ik ben enorm blij met mijn geschenkdoos van Moroccan Spicy secrets. Zowel de prachtige verpakking als de heerlijke kruiden zorgden ervoor dat al mijn zintuigen werden verwend. Een echte aanrader om zelf mee aan de slag te gaan of iemand anders mee te verrassen.”

“Ik ben via een vriendin terecht gekomen bij Moroccan Spicy Secrets. Zeer lekkere thee met een intense smaak. Een ruim assortiment en prima service. Er is geen betere manier om de donkere en koude winterdagen door te komen dan met de thee van Moroccan Spicy!”

“Er zijn een aantal zaken die altijd geassocieerd worden met thee en dat is rust, pauze, knusheid enz… thee van moroccan spicy secrets is alvast alle comfort in een kopje.
TIP: Vooral ook leuk om te schenken aan je dierbaren.
Ik ben fan.”

Ben jij op zoek naar een originele manier om iemand te verrassen?

Gratis verzending

Vanaf €50

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie